ARC / Kaavion versiointi

Joka kerta, kun muokkauksen jälkeen tallennat (ja tarvittaessa hyväksyt) kaavion, ohjelmisto luo siitä uuden version.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-muokkaajat

ARC-ohjelmisto pitää automaattisesti puolestasi huolta kaavioiden versioinnista tallennuksen yhteydessä.

Voit tarkastella aiempia versioita kaaviokuvista valitsemalla vasemmalta Kaaviot-osiosta tarkasteluun haluamasi kaavion.

Oikeasta yläreunasta löytyy laatikko ”Luonnos x”, josta voit valita tarkasteluun aiempia versioita.

Aiempia versioita selatessa ohjelmisto muistuttaa, että tarkastelet vanhentunutta versiota.

Aiemman version palauttaminen

Mikäli tahdot päivittää jonkun aiemman version kaaviosta nykyiseksi ja viralliseksi versioksi, se onnistuu valitsemalla ensin tarkasteluun haluamasi luonnosversion kaaviosta.

Tämän jälkeen oikeasta yläreunasta löytyy kolme pistettä sisältävä painike, josta voit valita ”kopioi uusimmaksi versioksi”.

Ohjelmisto vielä varmistaa version päivittämisen uusimmaksi ja luo siitä sitten uuden version.