ARC / Muuttuneen tiedon löytäminen

Kuinka löydän ARCin sisällöstä vanhaa muuttunutta tietoa (versionhallinta)
OR
Written by Olli Ruotsalainen
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-peruskäyttäjä

ARC-ohjelmistossa käyttäjän tekemiä muutoksia ylläpidetään sisällön versionhallinnalla. Tämän ansiosta vanhaa muuttunutta tietoa voidaan etsiä halutun sisällön eri versioista.

Näin löydät vanhaa muuttunutta tietoa ARCin sisällöstä:

1. Avaa haluttu sisältö.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta versiohallintapainiketta, jossa lukee esim.
    "Luonnos 0.3".
  3. Valitse listasta haluttu versio.
  4. Etsi haluttu vanha tieto sisällöstä. Jos tietoa ei löydy, kokeile eri versiota klikkaamalla taas oikeasta yläkulmasta ja valitse jokin saatavilla olevista versioista.

Esimerkki:
Käyttäjä haluaa löytää käytöstä poistuneen elementin "Tietokone_A1" aikaisempia tietoja.

Tietokone_A1 viimeisin tieto (Luonnos 0.3), josta siirrytään katsomaan vanhempaa tietoa (Luonnos 0.2).

Vanhemmista tiedoista (Arkistoitu 0.2) käyttäjä näkee, että Tietokone_A1 on ollut kunnossa ja käytössä aulassa yleisön internet-koneena.