ARC / Omistajat

Sisältöön tulee valita omistaja ja huomioida että omistajuus voi rajoittaa oikeutta muokata sisältöä.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Sisältöä luodessa sille valitaan aina omistaja. Tämä omistaja voi olla yksittäinen käyttäjä tai käyttäjäryhmä.

ARC "sisällön luoja" -lisenssitasolla sinulla tulee olla omistajuus sisältöön, jotta voit muokata sitä. Pääkäyttäjiä tämä rajoitus ei kosketa.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät, ARC-sisällön luoja

Omistaja valitaan sisältöä luodessa tai sitä voi muokata jälkikäteen.

Ryhmät voivat toimia myös omistajina, eli käyttäjä voi omistaa sisältöä myös niiden kautta.

Alla näet esimerkin kun tarkastelet käyttäjää. Näet mitä yksittäistä sisältöä tämä  omistaa ja voi täten myös muokata:

Kun avaat minkä tahansa ARC sisällön ja valitset "muokkaa perustietoja voit vaihtaa sen omistajia:

Asetuksista on mahdollista asettaa "oletusomistajaryhmä". Mene ARC ylläpitoon (ratas -ikoni) > asetukset > "oletusomistajaryhmä"

Pääkäyttäjä voi vaihtaa omistajuuksia myös massana.

Pääkäyttäjä pystyy asettamaan omistajuuden myös massana vasemman reunan listauksesta. Esimerkiksi taulukot listauksesta voi ruksia haluamansa taulukot ja painaa tämän jälkeen ruudun alareunaan avautuvasta listauksesta "aseta omistajat".