ARC / Sisällön massaoperaatiot

Tämän ohjeen avulla onnistut tekemään massaoperaatioita listassa oleville elementeille.
OR
Written by Olli Ruotsalainen
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-peruskäyttäjä
  1. Avaa haluamasi sisältö listana.
  2. Valitse haluamasi elementit laittamalla ruksi elementin edessä olevaan kenttään. Jo yhden valittuasi alhaalta pompsahtaa näkyville massaoperaatioiden alapalkki.
  3. Valitse haluamasi massaoperaatio alasvetovalikosta.
    - Huomio: listassa olevat operaatiot vaihtelevat valitun sisällön mukaan.
  4. Suorita operaatio painamalla alasvetovalikon vieressä olevaa painiketta.
    - Painikkeessa lukee Aja tai Suorita. Tämä vaihtelee suoritettavan operaation mukaan.

Esimerkki:

Esimerkki, jossa kahdelle taulukossa olevalle elementille (Tietokone_A1 ja Tietokone_A2) ajetaan yhtäaikaisesti Poista Käytöstä -massaoperaatio.