ARC / Lisenssienhallinta kertakirjautumisen kanssa

SSO, Federoitu SAML
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC Pääkäyttäjät

ARC Lisenssitieto päivittyy käyttäjätietoihin kun käyttäjä AD muutoksen jälkeen kirjautuu seuraavan kerran ARC-ohjelmistoon. Tämä voi johtaa tilanteeseen jossa on tarpeen vapauttaa lisenssejä manuaalisesti.

Lisenssejä voi vapauttaa poistamalla käyttäjän käytöstä ARC-ohjelmistosta ja siirtämällä AD:lla oikeaan ryhmään (IT hallinnoi AD).

Avaa työkalut oikealta ylhäältä ratas-kuvakkeesta ja mene Käyttäjät. Valitse haluamasi käyttäjä ja poista tunnus käytöstä.

Lisenssi vapautuu heti, käyttäjän ARC tunnus aktivoituu ja lisenssitieto päivittyy  AD ryhmän mukaiseksi kun hän seuraavan kerran kirjautuu ARC-ohjelmistoon.