ARC / Linkkien lisääminen yhdistinnuoliin

Pienen välivaiheen kautta on mahdollista lisätä linkkejä yhdistimiin muiden objektien tapaan
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu muokkaajille

1.  Mene muokkaamaan haluamaasi kaaviota

2. Valitse haluamasi yhdistinnuoli, ja paina sitä hiiren oikealla näppäimellä, valitse "Lisää tunniste"

3. Nimeä tunniste esimerkiksi linkitettävän asian mukaan, tallenna ja poistu blueprint- editorista

4. Klikkaa luomaasi tunnistetta, ja linkitysikkuna aukeaa normaaliin tapaan. Valitse haluamasi kohde ja muut asetukset

5. Linkitys on nyt valmis