ARC / Kentän lisääminen mallille

Muokkaamalla ARC mallia voit lisätä sille kenttiä jotka periytyvät mallin elementtien kentiksi
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 2 years ago

Mallille voidaan lisätä kenttiä, jotka muodostavat kaikille sen elementeille listan data-arvoja, jotka käyttäjä voi täyttää. Mallin kentät voivat periytyä myös mallin taulukoille, johon sen elementtejä on listattu (taulukon asetuksista riippuen).

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät, ARC-muokkaajat

1. Lisätäksesi kentän malille mene haluamallesi mallille ja paina oikeasta yläkulmasta "muokkaa".

Kenttien järjestystä voi muuttaa "järjestele" -painikkeella (ikoni: monisuuntainen nuoli). Poista -painike (ikoni: roskakori) poistaa kyseisen kentän.

2. Mikä haluat lisätä jo luodun kentän valitse kenttä pudotuslista ja paina "+ Lisää" -painiketta

3. Mikäli haluamaasi kenttää ei  ole luotuna valitse "+ Luo uusi kenttä"

4. Valitse kentän tyyppi, anna sille arvot  ja seuraa kentän luonti loppuun asti.

Huomaathan että riippuen kentän tyypistä kentälle pitää sille luoda erilaisia tietoja. Esimerkiksi "lukuarvo" -tyypin kenttään pitää lisätä lukuarvon yksikkö ja esitettävien desimaalien lukumäärä.

5. Lopuksi paina "tallenna" sivun alareunasta.

Liittyvät artikkelit: