ARC / Kentän lisääminen mallille

Muokkaamalla ARC mallia voit lisätä sille kenttiä jotka periytyvät mallin elementtien kentiksi
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 10 months ago

Mallille voidaan lisätä kenttiä, jotka muodostavat kaikille sen elementeille listan data-arvoja, jotka käyttäjä voi täyttää. Mallin kentät voivat periytyä myös mallin taulukoille, johon sen elementtejä on listattu (taulukon asetuksista riippuen).

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät, ARC-muokkaajat

1. Lisätäksesi kentän malille mene haluamallesi mallille ja paina oikeasta yläkulmasta "muokkaa".

Kenttien järjestystä voi muuttaa "järjestele" -painikkeella (ikoni: monisuuntainen nuoli). Poista -painike (ikoni: roskakori) poistaa kyseisen kentän.

2. Mikä haluat lisätä jo luodun kentän valitse kenttä pudotuslista ja paina "+ Lisää" -painiketta

3. Mikäli haluamaasi kenttää ei  ole luotuna valitse "+ Luo uusi kenttä"

4. Valitse kentän tyyppi, anna sille arvot  ja seuraa kentän luonti loppuun asti.

Huomaathan että riippuen kentän tyypistä kentälle pitää sille luoda erilaisia tietoja. Esimerkiksi "lukuarvo" -tyypin kenttään pitää lisätä lukuarvon yksikkö ja esitettävien desimaalien lukumäärä.

5. Lopuksi paina "tallenna" sivun alareunasta.

Liittyvät artikkelit: