ARC / Käytöstä poistuneen sisällön löytäminen

Kuinka löydän ARCista käytöstä poistettua sisältöä
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-peruskäyttäjät

ARC-ohjelmistossa hyödynnetään Poista käytöstä -ominaisuutta, jolloin tieto ei poistu, vaan sen sijaan arkistoituu. Tämän ansiosta käyttäjä ei pysty vahingossakaan poistamaan tärkeää sisältöä. Joskus kuitenkin tulee tilanteita, jolloin vanhaa käytöstä poistunutta tietoa tarvitaan vielä. Tämän ohjeen avulla pystyt löytämään käytöstä poistunutta tietoa ja palauttamaan sen halutessasi. Alla kaksi erilaista tapaa.

Hakusanalla yleisen haun kautta

1. Klikkaa yläpalkissa olevaa hakukenttää ja kirjoita hakusanoin mitä etsit.
  2. Klikkaa Suurennuslasi-kuvaketta.
  3. Haku etsii oletuksena vain käytössä olevaa sisältöä, joten hakutuloksissa näkyy toistaiseksi Ei hakutuloksia. Tämän vuoksi vaihda Sisällön rajaus alasvetovalikosta arvoon Hae vain käytöstä poistetut.
  4. Paina Hae, jonka jälkeen käytöstä poistettu sisältö pitäisi näkyä.

Esimerkki käytöstä poistetusta Elementistä Tietokone_A1, joka löydettiin haun avulla.

Tietyn sisällön alta

Esimerkki Dokumentit-sisällön käytöstä poistuneiden hausta

1. Valitse haluttu Sisältö vasemmasta valikosta (Elementit, Kaaviot, Dokumentit tai Roadmap)
  2. Klikkaa ylhäältä Hakuehdot. Vaihda Sisällön rajaus alasvetovalikosta Hae vain käytöstä poistetut. Voit halutessasi myös määrittää muita hakuehtoja.
  3. Paina Hae, jonka jälkeen näät käytöstä poistettua sisältöä.

Esimerkki käytöstä poistuneista dokumenteista, jotka löydettiin kohdennetun Dokumentit-sisällön haun avulla.