ARC / Kaaviopohjan luonti ja käyttö

Miten voin luoda kaaviopohjan? Kuinka sitä käytetään?
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät, ARC-sisällön luojat

Luonti

Voit luoda kaaviopohjan Rakenne osion kategoriasta ”Kaaviopohjat”.

Klikkaa oikeasta yläkulmasta löytyvää ”Lisää”-painiketta ja anna kaaviopohjallesi nimi. Voit tallentaa pohjan tyhjänä tai siirtyä muokkaamaan pohjaa välittömästi painamalla ”Siirry muokkaukseen”.

Luotuasi ja tallennettuasi kaaviopohjan, sinun täytyy vielä hyväksyä se käyttöä varten klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää kolmea pistettä ja valitsemalla ”Hyväksy”.

Käyttö

Voit nopeuttaa työskentelyä ja edesauttaa kuvausten yhtenäisyyttä luomalla valmiin kaaviopohjan, jota voidaan kerta toisensa jälkeen käyttää uudestaan täytettävän kaavion pohjana.

Tämä tapahtuu uuden kaavion luonnin yhteydessä valitsemalla käyttöön kaaviopohja.

Alkuperäinen pohja säilyy kaaviopohjissa ja on aina uudestaan valmiina käyttöön, kun taas työstettävät kaavioiden versiot löytyvät ARC-ohjelmiston Kaaviot osiosta.