ARC / Kaavion muokkaaminen

Kaavion muokkaamiseen on kaksi eri vaihtoehtoa: voit joko päivittää itse kaaviokuvaa tai kaavion perustietoja.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat

Kaavion ja perustietojen muokkaaminen tapahtuu siirtymällä ensin vasemmalta kaaviot-osioon ja valitsemalla tarkasteltavaksi haluamasi kaavio.

Itse kaaviokuvan muokkaamiseksi, löydät oikeasta yläreunasta muokkauspainikkeen, jossa on kynän kuva sekä teksti ”muokkaa”. Painamalla laatikkoa siirryt suoraan kaavion muokkaustilaan.

Huom! Mikäli kaavion tarkastelunäkymässä oikeasta yläreunasta ei löydy muokkauspainiketta, ota yhteyttä ohjelmiston pääkäyttäjään.

Kaavion perustietojen muokkaamiseksi valitse yllä mainitun muokkauspainikkeen oikeasta laidasta pieni alaspäin osoittava nuoli ja sen jälkeen ”muokkaa perustietoja”. Siirryt suoraan kaavion perustietojen muokkaustilaan.