ARC / Kaavion kopiointi

Näin voit luoda kopioita ARC-ohjelmistossasi olevista kaavioista.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat
  1. Siirry ensin vasemmalta Kaaviot-osioon ja valitse tarkasteltavaksi kaavio, josta haluat saada kopion.
  2. Paina oikeasta ylälaidasta löytyvää kolmen pisteen painiketta ja valitse ”kopioi”.
  3. Ohjelmisto varmistaa, että haluat luoda kaaviosta kopion. Samalla voit myös muuttaa kopioitavan kaavion nimeä.
  4. Mikäli et halua muuttaa nimeä, ohjelmisto nimeää automaattisesti kaavion alkuperäisen mukaan ja lisää perään (kopio).

Katso alla olevalta videolta miten kopiointi tapahtuu: