ARC / Dokumenttityypit

Näin valitset oikean dokumenttityypin, kun haluat lisätä uuden dokumentin ohjelmistoon.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat

Verkkodokumentti

ARC-ohjelmiston verkkodokumentti tarkoittaa ohjelmiston tekstieditorilla luotavaa dokumenttia.

Verkkodokumenttia käytetään tyypillisesti silloin kun sisältöä ei ole kovin paljoa, se vaatii päivittämistä usein tai kun tarvitaan suoraan ohjelmistossa tarkasteltavaa tekstimuotoista kuvausta.

Verkkodokumenttia tarkastellaan ja muokataan suoraan ohjelmistossa.

Tiedostodokumentti

ARC-ohjelmiston tiedostodokumentti tarkoittaa omalta tietokoneelta ympäristöön ladattavaa tiedostoa.

Tiedostodokumenttia käytetään tyypillisesti silloin, kun sisältöä on paljon, käyttäjän pitää pystyä lataamaan tiedosto omalle koneelle tai kun tiedosto löytyy jo esimerkiksi word- tai PDF-muotoisena.

Tiedostodokumenttia ei voi tarkastella ja muokata suoraan ohjelmistossa.