IMS / Prosessien siirto IMS-alustojen välillä

Prosessin sisällön siirtäminen IMS-alustojen välillä XML-muodossa
H
Written by Hans
Updated 2 years ago

Mene prosessille jonka haluat siirtää. Oikealta ylhäältä kolmen pisteen takaa löytyy "XML-toiminnot".

Kun klikkaa tästä, aukeaa valikko, josta valitaan "Vie prosessi XML:ksi". Tämä tallentaa prosessin tietokoneellesi .xml-muodossa.

Mene IMS:n johon haluat viedä prosessin -> mene tyhjälle prosessille ja valitse jälleen "XML-toiminnot" kolmen pisteen takaa, kuten aiemmassa kohdassa ohjetta. HUOM! Prosessikuvan tulee olla tyhjä siinä prosessissa johon viedään.

Kun olet valinnut xml-toimintojen takaa oikean xml-tiedoston, se aukeaa prosessieditoriin -> tallenna.