IMS / Kaikki objektit eivät näy prosessien muokkaustilassa

Jos mennessäsi muokkaustilaan kaikki objektit eivät näy, ne saattavat olla prosessin taustakuvana varsinaisten objektien sijaan.
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 10 months ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: muokkaajat

Prosessi näyttää tältä katselutilassa:

Menessäsi muokkaustilaan, osa objekteista ei tule näkyviin (tässä esimerkissä uimaradat ja "Tietopankki"- objekti)

Syynä tähän on se, että kadonneet osat prosessikartasta eivät ole prosessieditorin kautta lisättyjä, vaan taustakuva. Tämä taustakuva on sittemmin poistettu IMS- järejstelmästä. Jos taustakuva olisi vielä IMSissä, se näkyisi myös prosessieditorissa.

Jotta saat taustakuvan poistettua, mene "toiminnot"- valikkoon kolmea pistettä painamalla. Valitse sieltä "Aseta taustakuva"

Klikkaa "Ei valintaa" ja tallenna

IMS avaa prosessieditorin, siellä ei tarvitse tehdä muuta kuin tallentaa ja poistua.

Nyt katselu- ja muokkaustila vastaavat toisiaan